Espai Jove

Els joves parlen de la Responsabilitat

La secció Espai Jove de l’edició 839 del programa Creure Avui que produeix el Consell Pastoral de Mataró, ha tractat el mes de juny la temàtica de la Responsabilitat, en línia amb el que ha fet la revista Valors aquest … Segueix llegint


Espai Jove

L’Esperança vista pels més joves

Aquest mes de maig, l’Espai Jove del programa televisiu Creure Avui, que s’emet els divendres a 2/4 de 7 de la tarda a m1tv [web], la televisió local de Mataró i el Maresme, ha parlat del valor de l’Esperança. Xavier Garcia … Segueix llegint


Ciència

La Ciència, vista pels més joves

Aquest mes d’abril, l’Espai Jove del programa televisiu Creure Avui, que s’emet els divendres a 2/4 de 7 de la tarda a m1tv [web], la televisió local de Mataró i el Maresme, ha parlat del valor de la Ciència.


Espai Jove

El Congrés Edificar la Pau al Segle XXI

El mes d’abril, l’Espai Jove del Creure Avui de m1tv es dedica a parlar del Congrés Internacional Edificar la Pau al segle XXI. En parlarà la revista el mes següent, havent-se invertit, doncs, per una vegada, els papers.


Espai Jove

La Resiliència, vista des dels joves

La Resiliència ocupa l’edició del mes de febrer de l’Espai Jove del Creure Avui de m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme.


Espai Jove

El Saber Estar, des de l’òptica dels joves

De la mateixa manera que la revista Valors tracta el mes de desembre de 2011 el Saber Estar, l’Espai Jove del programa Creure Avui de m1tv del mateix mes es dedica també a treballar aquesta temàtica des de l’òptica juvenil.


Espai Jove

La Intel·ligència vista des dels joves

Coincidint amb el número de novembre de la revista Valors, l’Espai Jove del Creure Avui de m1tv d’aquell mes es dedica també a la intel·ligència, però ho fa des del punt de vista dels joves.


Espai Jove

L’Excel·lencia vista des dels joves

Coincidint amb l’inici del nou curs, l’Espai Jove del programa Creure Avui d’m1tv es dedicarà cada mes al valor que treballi també la revista Valors. El primer tema, que és el monogràfic del Valors d’octubre, és l’excel·lència. El codirector de … Segueix llegint