Entrevistes

Victòria Camps i Gregorio Luri reflexionen sobre les ferides de l’1-O

La filòsofa Victòria Camps i el pedagog Gregorio Luri reflexionen sobre les ferides de l’1 d’octubre, en una conversa que es publica en paper a la revista de novembre de 2017, un número especial que versa sobre aquest mateix tema … Segueix llegint


Democràcia

Toni Comín: “El repte ara és construir una democràcia econòmica”

El filòsof Toni Comín protagonitza el número de març de 2015 de la revista Valors al voltant de la democràcia. En concret, desgrana els principis de la Democracia Económica (2009), llibre coordinat per ell mateix i on s’apunten nous camins … Segueix llegint


Cultura

Josep Maria Espinàs: ‘En el fons, tot és cultura’

Entrevista íntegra a l’escriptor Josep Maria Espinàs per al número d’abril de 2010, realitzada a la seu de l’editorial La Campana, que es dedica a la cultura.


Enquesta Europea de Valors

Javier Elzo: ‘Som molt menys ‘progres’ del que diem’

Conversa amb el sociòleg basc, entrevistat el 2011 a Barcelona amb motiu de la presentació a Catalunya de l’Enquesta Europea de Valors. Podeu llegir un extracte escrit d’aquesta entrevista clicant aquí.


Entrevistes

Rafel Vallbona: ‘El viatge és viatge si et transforma’

Entrevista a l’escriptor Rafel Vallbona, nascut a Barcelona i afincat a Premià de Dalt, per al número sobre el viatge de juliol-agost de 2010.


Cultura

Bru de Sala: ‘Els Estats Units no s’entenen sense la cultura, a Catalunya això no passa’

L’escriptor Xavier Bru de Sala és entrevistat per el número que es dedica a la cultura, l’abril de 2010 i que protagonitza Josep Maria Espinàs.


Entrevistes

Àngel Castiñeira: La riquesa ètica de les nacions

Entrevista al professor d’ESADE Àngel Castiñeira amb motiu del número de gener de 2010 que s’acabarà titulant Catalunya serà ètica o no serà.


Crisi

Joan Majó apel·la a la responsabilitat individual i col·lectiva per sortir de la crisi

L’exministre d’Indústria Joan Majó apel·la a la responsabilitat individual i col·lectiva en el número de juny de Valors de 2009 parlant sobre els valors que ens poden treure de la crisi.


Crisi

Luis de Sebastián: ‘La falta de moderació, de renúncia, és el que ens ha portat a aquesta crisi’

Resum de l’entrevista a Luis de Sebastián sobre la idea de renúncia que es publicarà en el número de març de 2009.


Entrevistes

Luis de Sebastián: ‘La falta de moderació, de renúncia és l’origen de la crisi que vivim’

Luis de Sebastián (Burgos, 1934) era catedràtic emèrit del Departament d’Economia d’ESADE, escola vinculada a la Universitat Ramon Llull, en el moment en què Valors li va fer aquesta entrevista, a finals de febrer de 2009. Lamentablement va ser la darrera … Segueix llegint


pppe12